ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ

DHL Global Forwarding Management GmbH, далі за текстом – «DHL Global Forwarding»), з приємністю вітає вас на нашій веб-сторінці та на нашому «myDHLi Portal» і вдячна за зацікавленість у нашій компанії, продуктах та послугах. Залежно від країни, в якій пропонуються продукти та послуги, відповідальність за їх надання може нести відповідна місцева організація DHL Global Forwarding.

Подальші продукти та послуги на цій веб-сторінці та на «myDHLi Portal» надаються DHL Freight GmbH та/або відповідною місцевою організацією DHL Freight (далі – «DHL Freight»)

Для нас важливо захищати ваші персональні дані під час обробки впродовж усього бізнес-процесу.

Наведена далі інформація призначена для того, щоб дати вам цілісне уявлення про те, яким чином обробляються ваші дані.

  • «Персональні дані» означають будь-яку інформацію, що стосується встановленої фізичної особи або фізичної особи, яку можна встановити («суб'єкт даних»); особою, яку можна встановити, є така, яка може бути встановленою прямо чи непрямо, зокрема, за допомогою ідентифікаційного коду або одного чи декількох факторів, притаманних фізичним, фізіологічним, розумовим, економічним, культурним або соціальним аспектам особистості відповідної фізичної особи. Це включає таку інформацію, як ваше справжнє ім’я, адреса, номер телефону та дата народження. Інформація, яка не може бути пов’язана з вашою реальною особистістю, наприклад, улюблені веб-сторінки або кількість користувачів веб-сторінки, не вважається персональними даними.

  • Це Повідомлення про конфіденційність стосується обробки даних, яка здійснюється:

    Імена та контактні дані контролерів:

    Контролер веб-сторінки, Порталу myDHLi та інших продуктів та сервісів DHL Global Forwarding:

    DHL Global Forwarding Management GmbH
    Йоганнітерштр., 1.
    53113 Бонн
    Німеччина

    Контролер продуктів та сервісів DHL Freight:

    DHL Freight GmbH
    Годесбергер Алеє, 102-104
    53175 Бонн
    Німеччина

    Посадова особа з питань захисту даних вказаних Контролерів; контактні дані:

    Deutsche Post AG
    Глобальний захист даних
    53250 Бонн

    Якщо у вас є запитання стосовно обробки ваших персональних даних, звертайтеся до нас. dataprotectionDGFF@dhl.com

  • Відвідування нашого веб-сайту

    DHL Global Forwarding прагне оберігати конфіденційність користувачів нашої веб-сторінки. Коли ви відвідуєте нашу веб-сторінку, веб-сервери з міркувань безпеки тимчасово зберігають дані, які можуть дозволити встановити особу.
    Збираються такі дані: IP-адреса, ім'я хоста комп'ютера, який отримує доступ, веб-сторінка, з якої ви заходили на цю веб-сторінку, перелік веб-сторінок, які ви відвідували в контексті загальної присутності в Інтернеті, дата та тривалість вашого візиту, повідомлення про успішність відвідування, обсяг переданих даних, інформація про ідентифікаційні дані типу браузера та використовуваної вами операційної системи.

    Додаткова особиста інформація, така як ваше ім'я, адреса, номер телефону або адреса електронної пошти, не збирається, якщо ви не надаєте відповідні дані добровільно, наприклад, під час заповнення онлайн контактної форми в процесі реєстрації, опитування, конкурсу, виконання договору або інформаційного запиту.

    Тимчасове зберігання цих даних необхідне під час відвідування вами веб-сторінки з метою надання вам доступу до веб-сторінки. Подальше зберігання у файлах журналів забезпечує функціонал веб-сторінки та безпеку наших інформаційних систем. Ці цілі також входять в категорію законних інтересів в обробці даних. Цей захід вживається на підставі ст. 6(1) f) Загального регламенту про захист даних ЄС (GDPR).

    Дані видаляються, щойно вони стають непотрібними для досягнення цілі, для якої їх було зібрано. У контексті доступу до веб-сторінки цей момент настає із завершенням робочої сесії. Файли журналів (журнали доступу) зберігаються для безпосереднього та виключного доступу з боку адміністраторів впродовж 30 днів.

    Використання сервісу «Цінова пропозиція + Замовлення» myDHLi

    Ця веб-сторінка містить функцію формування запиту на отримання цінової пропозиції, яка надається DHL Global Forwarding, та/або замовлення послуг. Якщо користувач використовує цю опцію, дані, введені в поля даних, передаються DHL Global Forwarding та/або DHL Freight, залежно від послуги, яка надається.

    Персональні дані, надані вами (наприклад, ім’я та прізвище, адреса електронної пошти, номер телефону, адреса), оброблятимуться головним чином з метою супроводу переддоговірних відносин у відповідності до ст. 6(1) b) GDPR та для захисту законних інтересів у відповідності до ст. 6(1) f) GDPR. Законний інтерес з боку DHL Global Forwarding або DHL Freight полягає, зокрема, у забезпеченні безперебійного технологічного процесу, обробці запитів клієнтів, безпосередньому збуті власних продуктів та послуг та постійному їх вдосконаленні.

    За умови відсутності необхідності дотримання встановленого законодавством або договором періоду зберігання, ваш запит зберігатиметься впродовж максимум 2 (двох) років у відповідного контролера в якості підтвердження належної обробки та з метою подальшої оптимізації послуг.

    В окремих випадках, коли ви надсилаєте нам на електронну пошту запит на отримання цінової пропозиції, ви можете отримати автоматичну відповідь на ваш запит за допомогою нашого сервісу. «Цінова пропозиція + Замовлення» з метою підвищення швидкості/якості пропонованих нами послуг.
    Ми здійснюємо обробку ваших даних у відповідності до ст. 6(1) b) GDPR з метою виконання договору. Щоб відповідати на ваші запити якомога швидше і точніше, ми можемо обробляти відповідні запити автоматично. Незважаючи на те, що ми прагнемо анонімізувати всі надані персональні дані, деякі дані можуть бути оброблені для цих цілей оптимізації. Відповідна обробка ваших персональних даних базується на ст. 6 (1) f) GDPR.

    Реєстрація на Порталі myDHLi

    DHL Global Forwarding та DHL Freight пропонують своїм клієнтам можливість зареєструватися для створення облікового запису на Порталі myDHLi. Якщо ви реєструєтесь на Порталі myDHLi для повноцінного використання послуг myDHLi, DHL Global Forwarding здійснюватиме обробку ваших персональних даних, зокрема вашого імені, адреси електронної пошти та номера телефону, з метою присвоєння вам імені користувача та пароля. Обов’язковою умовою для присвоєння імені користувача та пароля є укладення договору з DHL Global Forwarding або DHL Freight. Якщо ви є клієнтом DHL Freight і надсилаєте запит на отримання доступу до Порталу myDHLi, DHL Freight також здійснюватиме обробку ваших реєстраційних даних.
    Правовою підставою для цього є ст. 6(1) б) GDPR в межах договірних відносин з вами в якості клієнта.

    Виконання договору

    З договірних причин DHL Global Forwarding та DHL Freight також необхідні персональні дані для надання послуг та виконання зобов'язань, що виникають на підставі укладених з вами договірних угод. Ці дані використовуються, зокрема, з метою виконання договору (про перевезення вантажу), управління даними клієнтів, обробки платежів та, залежно від обставин, оцінки кредитоспроможності. Окремі категорії даних про відправлення також надаються органам влади країн транзиту або пункту призначення для митного та податкового оформлення або для перевірки безпеки згідно з вимогами законодавства відповідної країни. Зазвичай інформація включає: ім’я та адресу вантажовідправника, ім’я та адресу одержувача, ім’я та адресу платника, опис товарів, кількість штук, вагу та вартість відправлення.

    Правовою підставою для цього є ст. 6 (1) b) GDPR, оскільки обробка пов’язана з виконанням договору, стороною якого ви є.

    Обробка для рекламних потреб

    Якщо ви вже є клієнтом DHL Global Forwarding або DHL Freight, ваші поштові дані (наприклад, ім’я, адреса) оброблятимуться для зв’язку з вами з метою надання вам актуальної інформації про наші пропозиції, новини, продукти та послуги.

    Крім цього, якщо ви підписуєтесь на наші маркетингові та рекламні матеріали (включаючи інформаційні бюлетені), ми здійснюємо для цього обробку ваших персональних даних, наприклад, імені, електронної адреси та номера телефону. Крім цього, ми можемо зв’язуватися з вами з метою проведення дослідження ринку, включаючи опитування задоволеності споживачів відповідними послугами та продуктами. Правовою підставою для відповідної обробки даних є ваша згода у відповідності до ст. 6(1) а) GDPR.

    Ви можете в будь-який час припинити отримувати інформацію та новини електронною поштою, натиснувши «Скасувати підписку» під текстом електронного повідомлення. Ви також можете в будь-який час скасувати власну згоду з подальшим набуттям чинності, скориставшись контактною адресою: mydhli@dhl.com.

    Якщо це дозволено законодавством, незалежно від вашої поточної згоди , ми здійснюватимемо обробку вашої адреси електронної пошти винятково з метою надання вам інформації про власні продукти та послуги DHL Global Forwarding та DHL Freight та аналогічні продукти та послуги,
    Обробка персональних даних для внутрішніх цілей прямого маркетингу здійснюється в межах законних інтересів DHL Global Forwarding або DHL Freight. Ви маєте право в будь-який час висунути заперечення проти відповідної обробки. Щоб скористатися цим правом, напишіть на mydhli@dhl.com, правовою підставою для цього типу обробки є ст. 6 (1) f) GDPR.

    Якщо ви висуваєте заперечення або скасовуєте підписку на наші маркетингові та рекламні послуги, відповідні дані будуть заблоковані та надалі не оброблятимуться для відповідних потреб.

    Проведення опитування наших клієнтів

    Якщо ви вирішите взяти участь у нашому добровільному опитуванні стосовно рівня задоволеності, ваші особисті відповіді будуть пов’язані з вашим обліковим записом для того, щоб ми могли вдосконалити наші послуги для вас. Результати опитування будуть використані для вдосконалення наших послуг. Обробка всіх даних здійснюватиметься на конфіденційних засадах.

    Правовою основою такої обробки даних є ст. 6 (1) а) GDPR, згода.

    Ми видалимо ці дані після припинення існування цілі, з якою дані було зібрано.

    Законодавство та правила експортного контролю та застосування режиму санкцій

    При наданні власних послуг DHL зобов’язана дотримуватися чинного законодавства про експортний контроль та застосування режиму санкцій («Експортне законодавство»). Відповідно, DHL зобов'язана вживати заходів для запобігання доступу клієнтів, вантажоодержувачів, вантажовідправників або будь-яких інших сторін, з якими клієнт уклав договір (надалі – «Особа»), до послуг DHL у випадках, коли Особа вказана в якості встановленої забороненої або обмеженої сторони у чинному Експортному законодавстві.

    DHL проводить регулярні перевірки імен, контактних даних та іншої наданої інформації на їх включення у санкційні списки та списки заборонених сторін. У випадку підозри про збіг DHL тимчасово призупинить надання послуг до проведення подальшої перевірки і залишає за собою право безпосередньо зв’язатися з будь-якою відповідною Особою з метою підтвердження особи. Якщо відповідні заходи передбачають обробку персональних даних, вони здійснюються на підставі Експортного законодавства в сукупності зі ст. 6(1) літ. в) GDPR та на основі законного інтересу DHL у відповідності до ст. 6(1) літ. f) GDPR з метою мінімізації ризиків, уникання порушень Експортного законодавства та збереження нашого митного статусу Уповноваженого економічного оператора (AEO).

  • Файли cookie – це невеликі файли, які дозволяють зберігати на вашому пристрої певну інформацію про вас під час відвідування цієї веб-сторінки. Файли cookie допомагають визначити частоту використання та кількість користувачів, які відвідують цю веб-сторінку, і зробити наші послуги максимально зручними та ефективними.

    Під час входу на цю веб-сторінку ви отримаєте повідомлення про встановлення технічно необхідних файлів cookie через банер cookie. Обробка даних за допомогою технічно необхідних файлів cookie заснована на наших законних інтересах у відповідності до ст. 6 (1) f) GDPR з метою забезпечення технічно бездоганної роботи веб-сторінки. Крім цього, ви отримаєте повідомлення про можливість надання згоди у значенні ст. 6 (1) а) GDPR на використання експлуатаційних та/або аналітичних файлів cookie. Звісно ж, у вас є можливість скасувати відповідну згоду.

    Термін зберігання

    «Сесійні файли cookie» зберігаються лише впродовж вашого відвідування цієї веб-сторінки. Вони автоматично видаляються одночасно із закриттям браузера.
    З іншого боку, для запису інформації про відвідувачів, які відвідують цю веб-сторінку на регулярній основі, використовуються "«постійні файли cookie»". Жодне індивідуальне профілювання на основі аналізу поведінки користувача не проводиться. Вміст постійного файлу cookie обмежується ідентифікаційним номером. Ваше ім'я, електронна адреса, IP-адреса тощо не зберігаються. Метою використання відповідних файлів cookie є можливість пропонувати вам оптимальне орієнтування в якості користувача, а також "«впізнавати»" вас і мати можливість демонструвати вам максимально різноманітну веб-сторінку та новий вміст під час періодичного використання. Правовою підставою для цього є згода користувача у відповідності до ст. 6 (1) (a) GDPR.

    Наступний огляд містить детальну інформацію про всі файли cookie, які використовуються на веб-сторінках DHL. Для отримання додаткової інформації натисніть на наступну кнопку:

    Налаштування файлів cookie

  • Ми використовуємо сервіс веб-аналітики Google Analytics, пропонований компанією Google Inc. («Google»). Google використовує файли cookie. Інформація про використання користувачами онлайн пропозиції, яка генерується файлами cookie, як правило, передається та зберігається на сервері Google у США.

    Google використовуватиме цю інформацію від нашого імені з метою оцінки використання користувачами нашої онлайн пропозиції, формування звітів про взаємодії користувачів з онлайн пропозицією та надання нам інших послуг, пов’язаних із використанням цієї онлайн пропозиції та використанням Інтернету. У цьому випадку можуть бути створені псевдонімічні профілі користувачів оброблених даних.

    Ми використовуємо Google Analytics лише з активованою функцією анонімізації IP-адрес. Це означає, що IP-адреси користувачів скорочуються Google до рівня держав-членів Європейського Союзу або інших державах-учасниць Угоди про Європейський економічний простір. Повна IP-адреса надсилається та скорочується на сервері Google у США лише у виняткових випадках. IP-адреса, надіслана браузером користувача, не буде об’єднана з іншими даними, наданими Google.

    Наступний огляд містить детальну інформацію про всі файли cookie, які використовуються на веб-сторінках DHL. Для отримання додаткової інформації натисніть на наступну кнопку:

    Налаштування файлів cookie

  • Наша веб-сторінка використовує аналітичне програмне забезпечення Hotjar компанії Hotjar Ltd. («Hotjar») (http://www.hotjar.com, Бізнес-центр Сент-Джуліанс, 2-й пов., вул. Елія Замміт, 3, Сент-Джуліанс, STJ 1000, Мальта, ЄС).

    За допомогою Hotjar можна вимірювати та оцінювати поведінку користувачів нашої веб-сторінки (клацання, переміщення миші, висота прокрутки тощо). Інформація, яку генерує «Код відстеження» та «Cookie» під час вашого відвідування нашої веб-сторінки, передається та зберігатиметься на серверах Hotjar в Ірландії. 

    Код відстеження збирає наступну інформацію:

    1. Дані про пристрій

    Ваш пристрій та браузер можуть записувати наступну інформацію: 

    • IP-адреса вашого пристрою (зібрана та збережена в анонімному форматі) 
    • Ваша електронна адреса, включаючи ваше ім’я та прізвище, за умови, що ви зробили ці дані доступними через нашу веб-сторінку 
    • Розмір екрану вашого пристрою 
    • Тип пристрою та інформація про браузер 
    • Географічне місце розташування (лише країна) 
    • Мова, якою бажано відображати нашу веб-сторінку 
    • Взаємодії користувача 
    • Використання миші (рух, положення та клацання) 
    • Натискання клавіш  

    2. Дані журналу

    Наступні дані генеруються нашими серверами автоматично під час використання Hotjar:

    • Домен переходу на веб-сторінку 
    • Відвідані сторінки 
    • Географічне місце розташування (лише країна)
    • Мова, якою бажано відображати нашу веб-сторінку
    • Дата та час відвідування веб-сторінки    

    Hotjar використовуватиме цю інформацію для оцінки використання вами нашої веб-сторінки, формування звітів про використання, а також надання інших послуг, пов'язаних з використанням веб-сторінки та оцінкою веб-сторінки в Інтернеті. Hotjar також використовує для надання послуг сторонні сервіси на кшталт Google Analytics та Optimizely. Ці треті сторони можуть зберігати інформацію, яку надсилає ваш браузер під час вашого відвідування веб-сторінки, наприклад, файли cookie або запити IP. Для отримання додаткової інформації про зберігання та використання даних Google Analytics та Optimizely, ознайомтеся з відповідною політикою конфіденційності.

    Подальше використання вами цієї веб-сторінки означає вашу згоду на вказану вище обробку даних компанією Hotjar та її третіми сторонами у відповідності до цієї Політики конфіденційності.

    Файли cookie, які використовує Hotjar, мають різну «тривалість життя»; деякі з них зберігаються до 365 днів, інші – лише під час поточного візиту.

    Наступний огляд містить детальну інформацію про всі файли cookie, які використовуються на веб-сторінках DHL. Для отримання додаткової інформації натисніть на наступну кнопку:

    Налаштування файлів cookie

  • DHL не поширює, не продає, не передає та не розповсюджує ваші персональні дані серед третіх осіб жодним іншим чином і не робитиме цього в майбутньому, якщо це не передбачено законодавством, не вимагається для потреб виконання договору або якщо ви не дали прямої згоди на відповідні дії. Наприклад, під час замовлення вами продуктів може виникнути потреба повідомити вашу адресу та дані про замовлення нашим підрядникам. Додаткова інформація про захист даних у зв’язку з конкретними послугами та продуктами доступна на відповідному Клієнтському порталі.

    Зовнішні постачальники послуг, які обробляють дані від нашого імені, несуть договірні зобов’язання з дотримання суворої конфіденційності згідно зі ст. 28 GDPR. За вказаних обставин DHL несе відповідальність за захист вашої інформації. Постачальники послуг виконують вказівки DHL, що гарантується технічними та організаційними заходами, а також за допомогою перевірок та засобів контролю.

  • Окрім права на отримання даних, ви маєте наступні права:

    • Ви можете вимагати інформацію про те, які саме особисті дані зберігаються
    • Ви можете вимагати, щоб ми виправили, видалили або заблокували ваші персональні дані за умови, що відповідні дії дозволені законодавством та відповідають чинним договірним умовам. 
    • Ви можете вимагати отримання наданих вами персональних даних у структурованому, загальновживаному та машиночитаному форматі. 
    • Ви можете подати скаргу до наглядового органу. Для пошуку відповідального компетентного органу з питань захисту даних натисніть  тут.

    Право на висунення заперечень

    Право на висунення заперечень поширюється на всю обробку персональних даних на підставі ст. 6 (1) f) GDPR.

    Щоб скористатися власним правом, зв’яжіться з нами, скориставшись контактними даними, вказаними в розділі "«Контакти»".

  • DHL вживає всіх необхідних технічних та організаційних заходів безпеки задля захисту ваших персональних даних від втрати або неправомірного використання. Наприклад, ваші дані зберігаються в захищеному робочому середовищі, недоступному для загального доступу. В окремих випадках ваші персональні дані шифруються під час передачі з використанням технології «Рівень захищених сокетів» (SSL). Це означає, що затверджена процедура шифрування використовується під час з’єднання Вашого ПК з серверами DHL, якщо Ваш браузер підтримує SSL. Якщо ви бажаєте зв’язатися з DHL електронною поштою, ми хотіли б зазначити, що конфіденційність надісланої інформації не може бути гарантована. Вміст повідомлень електронної пошти можуть читати треті сторони. Відповідно, ми рекомендуємо надсилати нам конфіденційну інформацію лише поштою.

  • DHL Global Forwarding та DHL Freight залишають за собою право у будь-який час вносити зміни у Повідомлення про конфіденційність, як після надсилання попереднього повідомлення, так і без нього. Щоб бути проінформованими про можливі зміни, рекомендуємо відвідувати веб-сторінку на регулярній основі. Використовуючи веб-сторінки DHL, ви засвідчуєте вашу згоду з цим Повідомленням про конфіденційність.

    Цю заяву востаннє актуалізовано 21 квітня 2021 р.

    Політика конфіденційності даних DPDHL

    "«Політика конфіденційності даних DPDHL»" регламентує стандарти обробки даних в межах усієї Групи з особливим акцентом на так званій передачі у треті країни, тобто передачі персональних даних у країни поза межами ЄС, які не забезпечують належного рівня захисту даних. Якщо ви бажаєте отримати додаткову інформацію про "«Політику конфіденційності даних DPDHL»", скористайтеся наступним посиланням:

    Політика конфіденційності даних DPDHL Завантажити

    Інформаційні сервіси DHL

    Сертифікат ISO для Азійсько-Тихоокеанського регіону 2016 Завантажити
    Сертифікат ISO для Європи 2018 Завантажити

    Закон Каліфорнії про захист персональних даних споживачів («CCPA»)