GİZLİLİK BİLDİRİMİ

DHL Global Forwarding Management GmbH (bundan böyle “DHL Global Forwarding” olarak anılacaktır) olarak web sitemizi ve “myDHLi Portalı”mızı ziyaret etmiş olmanızdan ve şirketimizin ürün ve hizmetlerine ilgi göstermenizden dolayı mutluluk duyuyoruz. Ürün ve hizmetlerin sunulduğu ülkeye bağlı olarak, söz konusu ürün ve hizmetleri temin etmekten ilgili yerel DHL Global Forwarding kurumu sorumlu olabilir.

Bu web sitesindeki ve “myDHLi Portal”ındaki diğer ürün ve hizmetler, DHL Freight GmbH ve/veya ilgili yerel DHL Freight kurumu (bundan böyle “DHL Freight”) olarak anılacaktır) tarafından sağlanacaktır.

İş ilişkisinin tamamı boyunca gerçekleşen işlemlerde kişisel verilerinizin korunması bizim için önemlidir.

Aşağıdaki metin, kişisel verilerinizin nasıl işlendiği hakkında size bir genel görünüm sunmak amacıyla hazırlanmıştır.

  • Kişisel veri, kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişilere (“veri sahibi”) ait tüm bilgileri ifade eder; kimliği belirlenebilir gerçek kişi, bu gerçek kişiye ait isim, kimlik numarası, konum verisi, çevrimiçi tanımlayıcı gibi tanımlayıcılara bakarak veya fiziksel, psikolojik, genetik, zihinsel, iktisadi, kültürel veya sosyal olmak üzere özel bazı faktörler üzerinden doğrudan veya dolayı olarak kimliği belirlenebilecek gerçek kişilerdir. Gerçek adınız, adresiniz, telefon numaranız ve doğum tarihiniz bu bilgiler arasındadır. Favori web siteleri veya bir sitenin kullanıcı sayısı gibi gerçek kimliğinizle ilişkilendirilemeyen bilgiler kişisel veri olarak değerlendirilmez.

  • Bu Gizlilik Bildirimi aşağıdaki kuruluşun veri işleme faaliyetleri için geçerlidir:

    Sorumlunun adı ve iletişim bilgileri:

    Web sitesi, myDHLi Portalı ve diğer DHL Global Forwarding ürün ve hizmetleri için sorumlu:

    DHL Global Forwarding Management GmbH
    Johanniterstr. 1.
    53113 Bonn
    Almanya

    DHL Freight ürün ve hizmetleri için sorumlu:

    DHL Freight GmbH
    Godesberger Allee 102-104
    53175 Bonn
    Almanya

    Yukarıda belirtilen Sorumluların Veri Koruma Görevlisi; iletişim bilgileri:

    Deutsche Post AG
    Global Data Protection (Küresel Veri Koruma)
    53250 Bonn

    Kişisel verilerinizin işlenmesiyle ilgili sorularınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçin. dataprotectionDGFF@dhl.com

  • Web Sitemizi Ziyaret Etme

    DHL Global Forwarding olarak web sitemizi kullananların gizliliğine önem veririz. Web sitemizi ziyaret ettiğinizde web sunucuları güvenlik gerekçeleriyle verileri geçici olarak belleğe alır ve bu da kimliğin belirlenmesine olanak sağlayabilir.
    Aşağıdaki veriler toplanır: IP adresi, erişen bilgisayarın ana bilgisayar adı, bu web sitesine erişim için kullandığınız web sitesi, kurumumuzun internetteki diğer tüm siteleri arasından ziyaret ettiğiniz sitelerin bir listesi, ziyaretin tarihi ve süresi, ziyaretin başarılı olup olmadığına ilişkin bildirim, aktarılan verinin hacmi, tarayıcı türünün tanımlama verileri hakkındaki bilgiler ve kullandığınız işletim sistemi.

    Bilgilerinizi kayıt, anket, yarışma, bir sözleşmenin yerine getirilmesi veya bilgi talebi gibi gerekçelerle çevrimiçi bir iletişim formu doldururken olduğu gibi gönüllü olarak vermediğiniz sürece adınız, adresiniz, telefon numaranız veya e-posta adresiniz gibi ek kişisel bilgiler toplanmaz.

    Bu verilerin geçici olarak belleğe alınmasının nedeni, ziyaret ettiğiniz web sitesinden yararlanmanızı sağlamaktır. Web sitesinin düzgün şekilde çalışması ve BT sistemlerimizin güvenliğinin sağlanması için günlük dosyasında da veriler geçici olarak saklanır. Söz konusu amaçlar verilerin işlenmesiyle ilgili meşru çıkarlar açısından da geçerlidir. Bu düzenlemenin yasal dayanağını, GDPR olarak bilinen Avrupa Genel Veri Koruma Yönetmeliğinin 6 (1) f) Maddesi oluşturur.

    Bu veriler, toplanma amaçları için duyulan ihtiyaç ortadan kalkar kalkmaz silinir. Web sitesinin işleyişi açısından bu durum, oturum sona erdirildiğinde gerçekleşir. Günlük dosyaları (erişim günlükleri) yetkili kişilerin doğrudan ve ayrıcalıklı olarak erişim sağlamaları amacıyla 30 gün süreyle saklanır.

    myDHLi Fiyat Teklifi + Rezervasyon Hizmetinin Kullanılması

    Bu web sitesinde, DHL Global Forwarding’den fiyat teklifi alınmasına ve/veya rezervasyon yaptırılmasına olanak tanıyan bir fonksiyon bulunur. Kullanıcı bu seçeneği kullandığında, veri alanlarına girilen veriler sağlanan hizmete bağlı olarak DHL Global Forwarding'e ve/veya DHL Freight’a iletilir.

    Verdiğiniz kişisel veriler (örn. adınız ve soyadınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız veya adresiniz) esas olarak GDPR Madde 6 (1) f) uyarınca sözleşme öncesi ilişkileri yürütmek ve yine GDPR Madde 6 (1) f) uyarınca meşru çıkarları korumak amacıyla işlenecektir. Özellikle sürecin sorunsuz şekilde yürütülmesi, müşteri taleplerinin karşılanması, ürün ve hizmetlerin doğrudan pazarlanması veya sürekli olarak iyileştirilmesi DHL Global Forwarding ve DHL Freight’in meşru çıkarlarını temsil eder.

    Kanun veya sözleşme bazında bir saklama süresi söz konusu değilse talebiniz ilgili sorumlu tarafından işlemlerin düzgün şekilde ve hizmetlerin iyileştirilmesi amacıyla yapıldığının kanıtı olarak en fazla iki yıl süreyle saklanır.

    Bazı durumlarda, bize e-posta yoluyla fiyat teklifi almaya yönelik bir talep gönderdiğinizde, bu talebinize Fiyat Teklifi + Rezervasyon hizmetimiz üzerinden otomatik olarak yanıt verilebilir; bunun asmacı, hizmetlerimizin hızını/kalitesini iyileştirmektir. Verilerinizi, GDPR Madde 6 (1) f), sözleşmenin ifası uyarınca işleriz.
    Yaptığınız başvuruları en hızlı ve doğru bir şekilde yanıtlamak için bu başvuruları otomatik olarak işleyebiliriz. Size daha hızlı ve daha uygun hizmet sunmak için sürekli gayret gösteren bir kurum olarak şirket içi işletme faaliyetlerini ve hizmet süreçlerini iyileştiriyoruz. Amacımız tüm kişisel verilerin anonim hale getirilmesi olmakla birlikte böyle bir iyileştirme çalışması nedeniyle bazı verileriniz işlenebilir. Kişisel verilerinizin bu bağlamda işlenmesi, GDPR Madde 6(1) f) uyarınca yapılmaktadır.

    myDHLi Portalına Kaydolma

    DHL Global Forwarding ve DHL Freight müşterilerine myDHLi Portalında bir hesap açarak kayıt yaptırma olanağı sunar. myDHLi hizmetlerinden tam olarak yararlanmak amacıyla myDHLi Portalına kayıt olduğunuzda, DHL Global Forwarding size bir kullanıcı adı ve parola vermek için isminiz, e-posta adresiniz ve telefon numaranız gibi kişisel verilerinizi işleyecektir. Kullanıcı adını ve parolayı alabilmek için Müşterinin DHL Global Forwarding veya DHL Freight ile bir sözleşme imzalaması gerekmektedir. Bir DHL Freight müşterisi olarak myDHLi Portalına erişim sağlamak istediğinizde kayıt sırasında paylaşılan verileriniz DHL Freight tarafından da işlenecektir.
    Bunun yasal dayanağını, bir müşteri olarak sizinle kurulan sözleşme ilişkisi açısından GDPR Madde 6 (1) b) oluşturur.

    Sözleşmenin İfası

    DHL Global Forwarding ve DHL Freight, hizmetlerini sunmak ve sizinle yapılan sözleşmelerden doğan yükümlülüklerini yerine getirmek için de kişisel verilere ihtiyaç duyar. Veriler, bir yükleme sözleşmesinin ifa edilmesi, müşteri verilerinin yönetilmesi, ödeme işlemlerinin tamamlanması ve gerektiğinde kredibilitenin ölçülmesi gibi durumlarda kullanılır. Belirli birtakım yükleme verileri de gümrük ve vergi işlemleri veya güvenlik taraması amacıyla transit ülke veya varış ülkesinin yetkilileriyle, o ülkenin yasalarının gerektirdiği şekilde paylaşılacaktır. Paylaşılan bu veriler genellikle şu kalemleri içerir: Göndericinin adı ve adresi, alıcının adı ve adresi, ödemeyi yapanın adı ve adresi, mallara ilişkin açıklama, yüklemeye ilişkin adet, ağırlık ve değer bilgileri.

    İşleme, sizin taraf olduğunuz bir sözleşmenin ifası için yapıldığından yasal dayanağını GDRP Madde 6 (1) b) oluşturur.

    Reklam Amaçlı İşleme

    DHL Global Forwarding veya DHL Freight’in mevcut bir müşterisi iseniz, son tekliflerimizi, haberleri, ürün ve hizmetlerimizi size iletmek için posta bilgileriniz de (örn. isim ve adres) işlenecektir.

    Pazarlama ve tanıtım malzemelerine (bültenler dahil) abone olduğunuzda da isim, e-posta adresi ve telefon numarası gibi kişisel verilerinizi bu amaç doğrultusunda işleriz. Yukarıda belirtilen hizmet ve ürünler hakkındaki müşteri memnuniyeti anketleri de dahil olmak üzere pazar araştırmaları için de sizinle iletişime geçebiliriz. GDPR Madde 6 (1) a) uyarınca böyle bir veri işleme faaliyetinin yasal dayanağı verdiğiniz onaydır.

    E-posta yoluyla bilgi ve haber almak istemiyorsanız dilediğiniz zaman e-postanın altındaki “Abonelikten Çık” seçeneğine tıklayarak aboneliği sonlandırabilirsiniz. Ayrıca mydhli@dhl.com adresi üzerinden iletişime geçerek onayınızı gelecekte geçerli olacak şekilde dilediğiniz zaman geri çekebilirsiniz.

    Şayet yasalar izin veriyorsa, mevcut onayınızdan ayrı olarak e-posta adresinizi sadece DHL Global Forwarding ve DHL Freight’in benzer ürün ve hizmetleri hakkındaki bilgileri sizinle paylaşmak amacıyla işleriz.
    Bu nitelikteki kendi doğrudan pazarlama amaçlarımız doğrultusunda yapılacak işleme faaliyeti, DHL Global Forwarding ve DHL Freight’in meşru çıkarları kapsamında yapılmaktadır. Böyle bir işleme faaliyetine dilediğiniz zaman itiraz edebilirsiniz. Bu hakkınızdan yararlanmak isterseniz tek yapmanız gereken mydhli@dhl.com adresi üzerinden iletişime geçmektir; yukarıda adı geçen işleme faaliyetinin yasal dayanağını GDPR Madde 6 (1) f) oluşturur.

    Pazarlama ve tanıtma faaliyetlerimiz hakkında bir itirazda bulunmanız halinde ilgili veriler bloke edilir ve artık bu amaçlar için kullanılmaz.

    Müşteri anketimizin yapılması

    Gönüllü geri bildirim anketimize katılmanız halinde verdiğiniz yanıtlar size sunduğumuz hizmetlerin iyileştirilmesi amacıyla hesabınızla ilişkilendirilir. Anket sonuçlarını hizmetlerimizi iyileştirmek için kullanacağız. Tüm veriler gizli tutulacaktır.

    Bu veri işleme faaliyetinin yasal dayanağını GDPR Madde 6 (1) a) oluşturur.

    Toplama amaçları ortadan kalktığında tüm bu verileri sileriz.

    İhracat denetimi/yaptırım yasaları ve düzenlemeleri

    DHL, hizmetlerini sunarken yürürlükteki ihracat denetimi/yaptırım yasalarına ve düzenlemelerine (“İhracat Yasaları”) uygun hareket etmek zorundadır. Dolayısıyla DHL, sunduğu hizmetler sırasında İhracat Yasalarında reddedildiği veya kısıtlandığı bilinen herhangi bir kişinin müşteri, alıcı, gönderici veya müşterisinin sözleşme ilişkisi içinde olduğu başka bir taraf (aşağıda “Kişi” olarak anılacaktır) kimliğiyle DHL hizmetlerinden yararlanmasını önleyecek adımları atmakla yükümlüdür.

    DHL, kişilerin isimlerinin, iletişim bilgilerinin veya sağladıkları diğer bilgilerin ilgili yaptırım ve reddedilen taraf listesinde olup olmadığını düzenli olarak kontrol eder. DHL, kontroller sırasında şüphe duyulan bir eşleşmenin olması halinde gerekli ilave doğrulamanın yapılabilmesi için sunduğu hizmeti geçici olarak askıya alacaktır. DHL ayrıca kimlik doğrulaması yapmak amacıyla böyle bir kişiyle doğrudan iletişime geçme hakkını da saklı tutar. Böyle bir sürecin kişisel verilerin işlenmesini gerekli kıldığı durumlarda yasal dayanağı, İhracat Yasalarıyla birlikte GDPR Madde 6 (1) lit. c) ile risklerin minimize edilmesi, İhracat Yasalarının ihlalinin önlenmesi ve Yetkilendirilmiş İktisadi Yükümlü (AEO) olarak gümrük statümüzü korumak açısından da GDPR Madde 6 (1) lit. f) kapsamındaki meşru çıkarlar oluşturur.

  • "Çerezler", bu web sitesini ziyaret ettiğinizde sizinle ilgili belirli bilgilerin cihazınızın belleğinde saklanmasını sağlayan küçük dosyalardır. Çerezler, web sitesinin ziyaret edilme sıklığını ve kullanıcı sayılarını belirlememize ve size en iyi hizmeti en uygun şekilde sunmamıza yardımcı olur.

    Bu web sitesine erişiminiz olduğunda gerekli çerezlerin teknik açıdan kullanılacağını belirten bir çerez başlığı aracılığıyla bilgilendirileceksiniz. GDPR Madde 6 (1) f) çerçevesindeki meşru çıkarımız verilerin teknik olarak gerekli olan çerezlerle işlenmesinin dayanağını oluşturur. Bunun amacı, web sitesinin teknik açıdan sorunsuz olarak işlemesini sağlamaktır. Ayrıca performans çerezlerinin ve/veya analiz çerezlerinin GDPR Madde 6 (1) a) çerçevesinde kullanımına onay verebileceğiniz hakkında da bilgilendirileceksiniz. Onayınızı dilediğiniz zaman geri çekebilirsiniz (bkz. Çerez yönetimi).

    Saklama süresi

    “Oturum çerezleri” sadece web sitesini ziyaretiniz boyunca bellekte tutulur. Tarayıcı kapatıldığında bu çerezler de otomatik olarak silinir.
    İkinci olarak, bu web sitesinin düzenli ziyaretçileri hakkındaki bilgileri kaydetmek için “kalıcı çerezler” kullanılır. Kullanım davranışı bazında herhangi bir bireysel profil çıkarma işlemi yapılmaz. Kalıcı çerezin içeriği, bir kimlik numarasıyla sınırlıdır. Adınız, e-posta adresiniz, IP adresiniz vb. belleğe alınmaz. Bu türden çerezler optimum kullanıcı yönlendirmesini size sunmak, sizi “tanımak”, çok yönlü bir web sitesi sunmak ve daha sonraki kullanımlar sırasında mümkün olduğunca yeni içerik sağlamak amacıyla kullanılır. Bunun yasal dayanağını, GDPR Madde 6 (1) a) uyarınca verilen kullanıcı onayı oluşturur.

    DHL web sitelerinde kullanılan tüm çerezler hakkındaki genel bilgiler aşağıdaki gibidir. Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki düğmeye tıklayın:

    Çerez Ayarları

  • Google Inc.’nin (“Google”) web analiz hizmeti olan Google Analytics’i kullanıyoruz. Google, çerezlerden faydalanır. Kullanıcıların çevrimiçi teklifi kullanmasıyla ilgili çerez tarafından oluşturulan bilgiler çoğu durumda ABD’deki Google sunucularına iletilir ve orada saklanır.

    Google bu bilgileri kullanıcıların çevrimiçi tekliflerimizi kullanımını değerlendirmek, bu çevrimiçi teklifteki faaliyetler hakkında rapor hazırlamak ve bize çevrimiçi teklifin ve internetin kullanımıyla ilgili diğer hizmetleri sunmak amacıyla bizim adımıza değerlendirmek amacıyla kullanır. Böyle bir durumda işlenen verilerde takma adlı kullanıcı profilleri oluşturulabilir.

    Google Analytics’i yalnızca etkin IP anonimleştirme özelliğiyle kullanıyoruz. Bu, Avrupa Birliği veya Avrupa Ekonomik Bölgesi Anlaşmasına taraf ülkelerdeki kullanıcıların IP adreslerinin Google tarafından kısaltılması anlamına gelir. Sadece istisnai durumlarda tam adres ABD’deki bir Google sunucusuna gönderilir ve orada kısaltılır. Kullanıcının tarayıcısı tarafından paylaşılan IP adresi Google tarafından sağlanan diğer verilerle birlikte kullanılmaz.

    DHL web sitelerinde kullanılan tüm çerezler hakkındaki genel bilgiler aşağıdaki gibidir. Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki düğmeye tıklayın:

    Çerez Ayarları

  • Web sitemizde Hotjar Ltd. (“Hotjar”) tarafından geliştirilen Hotjar analiz yazılımı kullanılmaktadır (http://www.hotjar.com, Level 2, St Julian’s Business Center, 3, Elia Zammit Street, St Julian’s STJ 1000, Malta, Avrupa).

    Hotjar sayesinde web sitemizdeki kullanıcı davranışları (tıklamalar, fare hareketleri, kaydırma yükseklikleri vb.) ölçülüp değerlendirilebilmektedir. Web sitemizi ziyaretiniz sırasında “İzleme Kodu” ve “Çerez” tarafından oluşturulan bilgiler, Hotjar’ın İrlanda’daki sunucularına iletilir ve burada saklanır. 

    İzleme kodu aşağıdaki bilgileri toplar:

    1. Cihaza bağımlı veriler

    Aşağıdaki bilgiler cihazınız ve tarayıcınız tarafından kaydedilebilir: 

    • Cihazınızın IP adresi (toplanır ve anonim şekilde saklanır) 
    • Web sitemizde paylaşmış olmanız halinde adınız ve soyadınız da dahil olmak üzere e-posta adresiniz 
    • Cihazınızın ekran boyutları 
    • Cihaz türü ve tarayıcı bilgileri 
    • Coğrafi bakış açısı (sadece ülke) 
    • Web sitemizi görüntülemeyi tercih ettiğiniz dil 
    • Kullanıcı etkileşimleri 
    • Fare olayları (hareket, konum ve tıklamalar) 
    • Tuş vuruşu 

    2. Günlük verileri

    Hotjar kullanıldığında aşağıdaki veriler sunucumuz tarafından otomatik olarak oluşturulur:

    • Yönlendiren etki alanı 
    • Ziyaret edilen sayfalar 
    • Coğrafi bakış açısı (sadece ülke)
    • Web sitemizi görüntülemeyi tercih ettiğiniz dil
    • Web sitesine erişim tarihi ve saati

    Hotjar, bu bilgileri web sitesi kullanımınızı değerlendirmek, kullanım raporları hazırlamak ve ayrıca web sitesi kullanımı ve web sitesinin internet değerlendirmesiyle ilişkili diğer hizmetleri sunmak için kullanacaktır. Hotjar, bu hizmetleri sunmak için Google Analytics ve Optimizely gibi üçüncü tarafların hizmetlerinden de yararlanır. Tarayıcınızın Web Sitesine ziyaretiniz sırasında gönderdiği çerezler veya IP talepleri gibi bilgiler bu üçüncü taraflarca saklanabilir. Google Analytics ve Optimizely verilerini nasıl saklayıp kullanacağınıza ilişkin ayrıntılı bilgi için ilgili gizlilik ilkelerine bakın.

    Bu siteyi kullanmaya devam ettiğinizde verilerin Hotjar veya ilgili üçüncü kişiler tarafından bu Gizlilik Politikası uyarınca yukarıda açıklandığı şekilde işleneceğine onay vermiş olursunuz.

    Hotjar’ın kullandığı çerezler çeşitli uzunluklardaki kullanım ömrüne sahiptir; bazıları 365 güne kadar, bazıları da sadece oturum süresince geçerli kalır.

    DHL web sitelerinde kullanılan tüm çerezler hakkındaki genel bilgiler aşağıdaki gibidir. Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki düğmeye tıklayın:

    Çerez Ayarları

  • DHL, yasal zorunluluk olmadıkça, sözleşme yükümlülüğü doğrultusunda zorunlu kalmadıkça veya siz açıkça izin vermedikçe kişisel verilerinizi üçüncü taraflara açıklamaz, satmaz, aktarmaz veya herhangi bir şekilde dağıtmaz ve bunların hiçbirini gelecekte de yapmayacaktır. Örneğin, ürün siparişi verdiğinizde adresinizin ve siparişle ilgili verilerinizin yüklenicilerimizle paylaşılmasına ihtiyaç duyulabilir. Belirli hizmet veya ürünlerle bağlantılı veri koruma düzenlemeleri hakkındaki ayrıntılı bilgilere ilgili Müşteri Portalından erişebilirsiniz.

    Verileri bizim adımıza işleyen harici hizmet sağlayıcılar, GDPR Madde 28 uyarınca gizliliği en hassas şekilde korumak için sözleşmeden doğan bir yükümlülük altındadır. Bu tür koşullar altında bilgilerinizin güvenliğini sağlama sorumluluğu DHL’e aittir. Hizmet sağlayıcılar DHL’in talimatları doğrultusunda hareket eder. Yüklenicilerin bu talimatlara göre hareket etmesini güvence altına almak için teknik ve organizasyonel bazı önlemler alınır ve ayrıca denetim ve kontroller yapılır.

  • Edinme hakkına ek olarak aşağıdaki haklara sahipsiniz:

    • Saklanan kişisel verilerin neler olduğuna ilişkin bilgi talep edebilirsiniz.
    • Yasaların elverdiği ölçüde ve mevcut sözleşmeden doğan koşullarla uyumlu olduğu müddetçe kişisel verilerinizin düzeltilmesini, silinmesini veya bloke edilmesini talep edebilirsiniz. 
    • Kişisel verilerinizi yapılandırılmış, yaygın olarak kullanılan ve makine tarafından okunabilir bir formatta almayı talep edebilirsiniz. 
    • Düzenleyici kurum nezdinde şikayette bulunabilirsiniz. Veri koruma ile ilgili düzenleyici kurumu bulmak için lütfen  buraya tıklayın.

    İtiraz hakkı

    (GDPR) Madde 6 (1) f) uyarınca gerçekleştirilen her türlü kişisel veri işleme faaliyetine itiraz hakkınız vardır.

    Bu hakkınızı kullanmak için lütfen “İletişim” öğesi altında verilen bilgileri kullanarak bizimle iletişime geçin.

  • DHL, kişisel verilerinizin kaybolmasını veya kötüye kullanılmasını engellemek için gereken tüm teknik ve kurumsal güvenlik önlemlerini alır. Örneğin, verileriniz kamuya açık olmayan güvenli bir işletim ortamında kaydedilir. Bazı durumlarda, kişisel verileriniz iletim esnasında Secure Socket Layer (SSL) teknolojisi kullanılarak şifrelenir. Bu, tarayıcınız SSL’i destekliyorsa bilgisayarınız ile DHL sunucuları arasında onaylı bir şifreleme prosedürü kullanılması anlamına gelir. DHL ile e-posta yoluyla iletişime geçmek istemeniz halinde gönderdiğiniz bilgilerin gizliliğini hiçbir şekilde garanti edemeyeceğimizi belirtmek isteriz. E-posta iletilerinin içerikleri üçüncü taraflarca da okunabilir. Dolayısıyla gizli bilgileri bize sadece normal posta yoluyla göndermenizi öneririz.

  • DHL Global Forwarding ve DHL Freight, Gizlilik Bildirimi üzerinde dilediği zaman, önceden haber vererek veya vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Değişikliklerden haberdar olmak için lütfen sık sık kontrol edin. DHL web sitelerini kullandığınızda bu Gizlilik Bildirimini de kabul etmiş olursunuz.

    Bu beyan en son 21 Nisan 2021'de güncellenmiştir.

    DPDHL Veri Gizliliği Politikası

    “DPDHL Veri Gizliliği Politikası” Grup çapındaki veri işleme standartlarını düzenlerken kişisel verilerin AB dışında kalan ve yeterli veri koruma düzeyine sahip olmayan ülkelere aktarımı anlamına gelen üçüncü ülke aktarımı konusuna özel olarak eğilir. “DPDHL Veri Gizliliği Politikası” hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz lütfen aşağıdaki bağlantıyı kullanın:

    DPDHL Veri Gizliliği Politikası İndir

    DHL Bilgi Hizmetleri

    ISO Sertifikası Asya Pasifik 2016 İndir
    ISO Sertifikası Avrupa 2018 İndir

    Kaliforniya Tüketici Gizliliği Yasası (“CCPA”)